Hypotheken voor iedereen

Wij bieden helder, op maat gemaakt advies dat past bij uw specifieke situatie. We begrijpen dat elke klant uniek is!

Eerste woning kopen

Het kopen van je eerste huis is een spannende stap. Er komt veel bij kijken en het kan soms overweldigend zijn. Wij zijn hier om het proces voor je te vereenvoudigen. Van het uitzoeken van de juiste hypotheek tot het begrijpen van de bijkomende kosten, ons team begeleidt je bij elke stap.

We helpen je inzicht te krijgen in wat je kunt lenen, welke hypotheekvorm het beste bij je situatie past, en hoe je optimaal gebruik kunt maken van eventuele startersregelingen en subsidies.

Doorstromen en oversluiten

Ben je toe aan een nieuwe fase in je leven en wil je verhuizen naar een woning die beter past bij de huidige wensen en behoeften? Bij Advizy begrijpen we dat doorstromen op de woningmarkt zowel spannend als complex kan zijn. Daarom staan wij klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning tijdens dit belangrijke proces.

Het kopen van een nieuwe woning terwijl je je huidige huis verkoopt, brengt unieke uitdagingen en kansen met zich mee. Ons ervaren team helpt niet alleen met het vinden van de juiste hypotheekoplossing, maar ook met het navigeren door de verschillende financiële aspecten die bij doorstromen komen kijken.

Verduurzamen

Het verduurzamen van een woning is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook leiden tot een lagere energierekening en meer wooncomfort. Of je nu zonnepanelen wilt installeren, isolatie wilt verbeteren, of andere energie-efficiënte verbeteringen overweegt, wij zijn er om je te begeleiden.

Bij Advizy adviseren we je over de beste manieren om de verduurzamingsmaatregelen te financieren, zodat je kunt bijdragen aan de energietransitie en tegelijkertijd geniet van een comfortabeler huis.

Verbouwen

Droom je van een uitbouw van de woning, een nieuwe keuken of een (extra) dakkapel? Bij Advizy begrijpen we dat elke verbouwing uniek is. We bieden advies op maat om je te helpen de financiering van het project te realiseren, of het nu gaat om een uitbouw, modernisering, of het verhogen van het comfort in je woning.

Overwaarde opnemen

Heeft jouw woning overwaarde? Wij kunnen je adviseren over de mogelijkheden om deze overwaarde te gebruiken voor verschillende (consumptieve) doeleinden. Of het nu gaat om een grote aankoop of een investering, we helpen je graag om de beste keuze te maken.

Ondernemers (ook ZZP)

Wanneer je als ondernemer een hypotheek aanvraagt, is het proces vaak anders dan voor iemand in loondienst. Bij Advizy begrijpen we hoe we jouw inkomen als ondernemer moeten vaststellen en houden we rekening met de veelzijdigheid en dynamiek van ondernemerschap.

We weten dat uw tijd als ondernemer kostbaar is en je schema onvoorspelbaar kan zijn. Daarom bieden wij maximale flexibiliteit in het plannen van afspraken. Het team zorgt ervoor dat je als ondernemer toegang hebt tot de beste hypotheekmogelijkheden, afgestemd op jouw unieke financiële situatie en behoeften.